Kleine beurt bij Vakgarage Auto Biermans in Berg en Terblijt

Bij Vakgarage Auto Biermans wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Auto Biermans niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Auto Biermans voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Berg en Terblijt altijd langs Vakgarage Auto Biermans om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Berg en Terblijt? Kom dan langs Rijksweg 24 in Berg en Terblijt (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgarageautobiermans.nl of bel naar 043-6088000.

Contactgegevens

Vakgarage Auto Biermans
Rijksweg 24
6325 AE  Berg en Terblijt

tel.: 043-6088000
mail: info@vakgarageautobiermans.nl