Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Auto Biermans in Berg en Terblijt

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Auto Biermans beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Auto Biermans zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Auto Biermans winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Auto Biermans gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Berg en Terblijt (Limburg), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Auto Biermans biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Berg en Terblijt bent u bij Vakgarage Auto Biermans altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Auto Biermans
Rijksweg 24
6325 AE  Berg en Terblijt

tel.: 043-6088000
mail: info@vakgarageautobiermans.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg